fbpx

18.11. – 22.11.2019

 

TÝDENNÍ NABÍDKA

150grGRILOVANÝ LOSOS S TEPLOU ZELENINOU A PAŽITKOVOU OMÁČKOU200 Kč

PONDĚLÍ

 POLÉVKA: SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
150gKUŘECÍ STEAK S DRŮBEŽÍMI JATÝRKY, HRANOLKY JULIENNE110 Kč
130gHOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY130 Kč

ÚTERÝ

POLÉVKA: ZELNÁ S KLOBÁSOU
100grSMAŽENÝ HERMELÍN, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARKA110 Kč
300/100grPENNE S KUŘECÍM MASEM, RAJČATY A MOZZARELLOU120 Kč

STŘEDA

POLÉVKA: HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM
150grPEČENÁ KRKOVICE NA KMÍNĚ, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY110 Kč
150grTHAJSKÉ KARI S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE120 Kč

ČTVRTEK

POLÉVKA: KVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ
150grPEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA KARAMELIZOVANÉ ZELENINĚ, GRENAILLE110 Kč
150grGRILOVANÁ VEPŘ. PANENKA S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, GRATINOVANÉ BRAMBORY120 Kč

PÁTEK

POLÉVKA: ZELENINOVÝ BORŠČ
150grSTEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE SÁZENÝM VEJCEM, PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY JULIENNE110 Kč
130grKUŘECÍ CORDON BLEU, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA120 Kč

Polední menu se podává od 11 do 14 hodin nebo do vyprodání zásob.
Těšíme se na vaši návštěvu, tým RESTAURANT HIT Hradec Králové