fbpx

9.3. – 13.03.2020

 

TÝDENNÍ NABÍDKA

200grSTEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S YORKSHIRSKÝM PUDINKEM, TEPLOU ZELENINOU, BÉARSKOU OMÁČKOU, KONFITOVANÉ BRAMBORY175 Kč

PONDĚLÍ

  POLÉVKA: KRUPICOVÁ S VEJCEM 
300/100grNOKY SE SÝROVOU OMÁČKOU A KUŘECÍM MASEM110 Kč
150grSTEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE ŠUNKOU A VEJCEM, AMERICKÉ BRAMBORY130 Kč

ÚTERÝ

 POLÉVKA: FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM TOASTEM 
130grSEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK110 Kč
150grKRŮTÍ STEAK SE ZELENINOU RATATOUILLE, OPEČENÉ BRAMBORY130 Kč

STŘEDA

 POLÉVKA: HRACHOVÁ POLÉVKA S OPEČENOU HOUSKOU 
100grSMAŽENÝ HERMELÍN, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARKA110 Kč
150grKUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINY130 Kč

ČTVRTEK

 POLÉVKA: DÝŇOVÝ KRÉM SE ŠALVĚJÍ 
300/100grITALSKÉ KRÉMOVÉ RIZOTO S HUSÍM MASEM, LIMETKOU A PARMEZÁNEM110 Kč
150grGRILOVANÝ MASOVÝ ŠPÍZ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZELNÝ SALÁT130 Kč

PÁTEK

 POLÉVKA: ČESNEČKA SE ŠUNKOU A SÝREM 
130grHOVĚZÍ PEČENĚ PO BURGUNSKU, DUŠENÁ RÝŽE110 Kč
130grCAESAR CHICKEN SANDWICH, HRANOLKY JULIENNE130 Kč

Polední menu se podává od 11 do 14 hodin nebo do vyprodání zásob.
Těšíme se na vaši návštěvu, tým RESTAURANT HIT Hradec Králové