20.5 – 24.5.2019

 

PONDĚLÍ

POLÉVKA: HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
150gr PEČENÁ ROLÁDA Z KRKOVICE PLNĚNÁ KYSANÝM ZELÍM A KLOBÁSOU, PETRŽELKOVÉ BRAMBORY 110 Kč
 300/100gr ŘECKÝ SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM 120 Kč

ÚTERÝ

POLÉVKA: KAPUSTOVÁ POLÉVKA SE SLANINOU
300gr ŠPAGETY „PUTANESCA ROMANA“ (CHILLI, ANČOVIČKY, OLIVY, KAPARY, PARMEZÁN) 120 Kč
150gr  KUŘECÍ STEAK S PARMSKOU ŠUNKOU A ŠALVĚJÍ, HRANOLKY JULIENNE 130 Kč

STŘEDA

POLÉVKA: ČESNEČKA SE ŠUNKOU A CHLEBOVÝMI KRUTONY
150gr KARI Z VEPŘOVÉ PANENKY SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE 120 Kč
1KS/250gr PEČENÉ KRÁLIČÍ STEHNO NA FENYKLU, SMETANOVÝ ŠPENÁT, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU 130 Kč

 ČTVRTEK

POLÉVKA: POLÉVKA Z PEČENÝCH PAPRIK
150gr POŠÍROVANÁ KRŮTÍ PRSA S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU, BAZALKOVÁ KAŠE 120 Kč
300/70gr MARINOVANÝ GRAVLAX NA ZELENINOVÉM SALÁTU S LIMETKOVÝM DRESINGEM, OPEČENÉ TOASTY 120 Kč

PÁTEK

POLÉVKA: VALAŠSKÁ KYSELICA
100gr SMAŽENÝ HERMELÍN S BRUSINKOVOU MAJONÉZOU, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU 110 Kč
150gr BRAMBOROVÉ NOČKY S HOUBOVOU OMÁČKOU A VEPŘOVOU PANENKOU, PARMEZÁN 120 Kč

Polední menu se podává od 11 do 14 hodin nebo do vyprodání zásob.